Niets vervelender dan een gladde vloer. Soms kun je uit het niets onderuit gaan en soms gebeuren er vervelende ongelukken. Een gladde vloer kun je dus maar beter vermijden. Maar hoe zit het met de gietvloer. Is een gietvloer glad? Nee, in principe niet. Maar er zijn sommige situaties waarin een gietvloer gladder kan worden. Betongietvloer.nl vertelt je meer en komt met handige tips.

Gietvloer in de badkamer

Als je een gietvloer in je woning hebt, dan heb je misschien ook een gietvloer in de badkamer. Een gietvloer in de badkamer is erg populair vanwege de goede hygiëne. Natuurlijk staat het ook gewoon mooi om de gietvloer door je hele huis te laten doorlopen. Een gietvloer is van zichzelf niet glad, maar in combinatie met vocht kan een gietvloer wel gladder worden. In de badkamer moet je dus wel een beetje opletten. Je kunt het vergelijken met tegeltjes in de badkamer. Een vochtige gietvloer heeft niet perse een heel groot slipgevaar, maar het is wel handig om bijvoorbeeld een antislipmatje neer te leggen. Zo ben je er zeker van dat er geen ongelukken gebeuren.

gietvloer glad

Slijtage na jaren intensief gebruik

Heb je een gietvloer in je garage, magazijn of fabriekshal? Heb je te maken met grote belasting en is de vloer door de jaren heen intensief gebruikt? Dan is het mogelijk dat er na vele jaren slijtplekken beginnen te ontstaan. Deze slijtplekken kunnen gevaarlijk glad zijn. Is dit het geval? Schakel dan altijd een specialist in om naar een oplossing te zoeken. Voorkom ongelukken en creëer een veilige omgeving met een van onze vakmensen.

Extra veiligheid? Antislip vloercoating

Is een antislipmat in de badkamer niet voldoende? Heb je extra veiligheid nodig? Geen nood. Betongietvloer kan een speciale antisliplaag aanbrengen. Deze kan in verschillende gradaties aangebracht worden en onze vakmensen hebben hier veel ervaring mee. Wil je een gietvloer in je garage, magazijn of fabriek en heb je te maken met speciale veiligheidsvoorschriften? Ook hier weten wij alles van. Samen met jou kijken wij naar de juiste oplossing. Betongietvloer.nl heeft diverse opties voor uiteenlopende bedrijfssituaties. Zo maak je de werkomgeving veilig voor jezelf en je werknemers.

Is een gietvloer glad?

Nee, een gietvloer is van zichzelf geen gladde vloer. Het is een veilige comfortabele vloer waar je met een gerust hart op kunt lopen. Uitzonderingen zijn in de badkamer of andere plekken waar er vocht op de vloer komt. Ook vergevorderde slijtage kan een gietvloer glad maken. Gelukkig zijn voor deze situaties makkelijke oplossingen te bedenken. Zo kun je met een gerust gevoel van je gietvloer genieten.

Meer weten?

Wilt je meer weten of wil je advies? Je kunt met ons in contact komen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.